Ett städföretag som gör livet enklare för mig

Hej alla kära läsare och välkommen till bloggen så här i försommartider. Det är så mycket måsten och hur mycket som helst att göra så jag visste inte hur jag skulle få tiden att räcka till. Nu tar dottern studenten om några dagar dessutom med mycket att stå i. Maten är i alla fall beställd av en cateringfirma och huset har blivit storstädat av en städfirma. Det är bra att det går att få hjälp för att underlätta vardagen, och både att beställa catering och ta hjälp av detta städföretag i Östersund som heter Mellansvenska Städ AB är två saker som betytt mycket för mig. 

 

Just det här med maten och catering ska jag skriva om i ett senare inlägg för studentmottagningen är ju inte än på några dagar. I det här inlägget vill jag väl mest bara skriva några ord om hur bra det var att få hjälp av detta städföretag i Östersund. Kanske du som läser känner igen dig i att det är svårt att få tiden att räcka till för allt som man vill göra, och att då ägna mycket tid till att städa när den tiden istället kunde lagts på annat gör att det kanske kan vara intressant även för er att anlita er av städhjälp. Mellansvenska Städ AB har gjort ett väldigt bra jobb med storstädningen här hemma och särskilt dyrt blev det inte heller. Med rut-avdraget fick jag också dra av en stor del av arbetskostnaden. Ta den här hjälpen blir mitt råd till alla er som känner er stressade. Vill ni veta mer om de tjänster Mellansvenska städ AB erbjuder kan ni alltid gå in på deras hemsida. Det var nog allt jag hade att säga om detta städföretag i Östersund och jag hoppas ni tyckte det var intressant att läsa.