Ett rör började läcka i källaren

Hej och hallå! Vad kul att ni har hittat in till min blogg och jag hoppas att ni kommer att kunna ha användning av inläggen som jag lägger ut här idag. Jag satt just och gick igenom vad det var jag borde ta upp och så kom jag på att jag ska börja med ett inlägg om ett företag som man kan vända sig till om man behöver hjälp med någonting som gäller rör i Uppsala. Jag tänker tillbaks på med fasa hur det var för precis ett år sedan när ett rör sprang läck i källaren. Då hade jag inte ägt huset i mer än ett halvår och jag visste ju att stammarna var lika gamla som huset, alltså 80 år. Att ett rör skulle gå sönder hade jag inte räknat med, men det är klart att vem räknar med det? Det var ju en himla tur att jag fick hjälp på momangen av ett företag som heter Harboms rör AB. På så vis blev skadan begränsad. Harboms rör AB är ett företag där det finns kompetens till att få prisvärd, kvalitativ och noggrann hjälp inom rör i Uppsala med omnejd. Oavsett om det gäller installation, felsökning eller reparation av rör så finns det en omfattande kompetens hos rörmokarna på Harboms rör AB inom detta. Jag fick verkligen rätt hjälp vid rätt tillfälle och är mycket nöjd med hjälpen. Jag vill förstås inte att någon av mina läsare ska stå handfallna den dagen då även ni får något problem med rören, och är det så att ni befinner er här i Uppsala och behöver hjälp med rören så vill jag att ni ska veta att ni kommer att få den hjälp ni behöver inom rör i Uppsala av Harboms rör AB.