Att testa något nytt

Hej och välkomna tillbaka till mig och min lilla blogg. Nu är det tisdag och det betyder att vi äntligen har klarat av måndagen som, enligt mig, är den tuffaste dagen på veckan. Idag kommer jag komma med ett nytt inlägg som kommer handla om en fiskeresa som jag funderar på att åka på, och de som håller denna fiskeresa hålls av LO’s vildmarksfiske.

Eftersom det är ett nytt år nu så känner jag att det är dags att ta tag i livet och mitt nyårslöfte är att testa på olika saker själv och med vänner för att vidga mina vyer och kanske få upp ett nytt intresse. Jag är den personen som egentligen inte gillar att testa på nye saker, men jag känner att jag måste ta tag i det. Att åka på en fiskeresa tror jag är en bra början, för det är oftast lugnt och man kanske lär sig mer om sig själv under den resan. Finns det någon av mina läsare som vill dela med sig av sina erfarenheter om ni har vart på en fiskeresa med LO’s vildmarksfiske? Det skulle verkligen uppskattas då jag vill veta lite mer ingående hur en sådan resa går till. Om några dagar kommer det komma ett inlägg som jag vet att många av er kommer tycka om, men jag kan inte riktigt säga vad det är för något än. Så nu kommer jag avrunda detta inlägg, men jag hoppas att ni tar hand om er tills vi ses nästa gång. Kram mina fina läsare och glöm inte att ni är värdefulla.