Äntligen har elektrikerna fått ordning på värmepumpen!

Äntligen har vi fått ordning på värmepumpen! Och det är inte elektrikernas fel att det har tagit så lång tid utan det är snarare vårt, för att de tog så lång tid för oss att kontakta dem. För när vi väl gjorde det så kom de till oss och fixade det inom några dagar. Så där har jag egentligen ingenting att klaga på.

Elektrikerna vi fick hjälp av var några från en firma som heter Fredenwalls El här i Gränna. Hade hört lite om dem sedan tidigare, att det är en liten men väldigt bra firma, så kändes som ett säkert val att välja dem. Och jag tycker att de nådda upp till mina förhoppningar. Väldigt skönt att ha fått lita värme i huset nu också, inte bara den där kvava värmen utan faktiskt den där bra värmen som känns skön när det börjar bli kallt och minusgrader utomhus.

Känner att jag vill rekommendera Fredenwalls Els elektriker i Gränna vidare till er, mina trogna läsare också, för att det alltid känns skönt att veta om lite olika företag inom olika branscher. I alla fall om ni är som jag och som ogärna väljer att anlita ett företag jag aldrig hört någonting om alls, varken bra eller dåligt. Då väljer jag mycket hellre en firma som jag faktiskt har hört någonting om, gärna mycket gott, men det kan räcka med att en person har fått hjälp från deras elektriker eller hantverkare och är nöjd för att jag också ska känna det säkert för mig att anlita dem också.