Jag har alltid varit väldigt mycket av en realist när det kommer till saker jag vet att jag klarar av att göra på egen hand och saker jag vet att jag behöver hjälp med. För att det inte finns någon som helst anledning till att anlita trädgårdsmästare när jag själv har gröna fingrar och tycker att det är skitkul att greja i trädgården och gör det mer än gärna. Men när det istället kommer till plåtslageri, då ligger jag i lä, och låter hellre plåtslagare sköta det åt mig. Man är ju inte direkt miljonär heller så man får välja vilka tjänster man önskar lägga pengar på och inte.

Plåtslageri innebär takarbeten och jag kan lova att jag aldrig skulle få för mig att ge mig upp på vårt tak. Aldrig någonsin. Jag är nöjdrädd och vet att om jag klättrar upp på ett tak kommer det inte ta mer än tio minuter innan jag ramlar ner. Så vid plåtslageri och takarbeten blir det de från Resurs Byggnadsplåtslagarna i Östergötland AB som får hjälpa mig istället. Att lägga om takpannorna och tvätta taket så att det håller längre och dessutom håller sig snyggt längre också.

Alltid när det kommer till hantverkeri så brukar jag anlita hjälp istället för ingen hos oss eller i min familj eller ens någon av mina vänner eller släktingar är vidare händiga. Antar att det kan vara något som går i arv. Att vi inte är så bra på plåtslageri och snickeri men att vi kan mycket annat istället.