Vill verkligen göra någonting åt taket. Vet att det är alldeles för slitet. Vore så mycket lättare om man skulle kunna göra det på egen hand. Om man inte skulle behöva anlita hjälp från ett plåtslageri för att fixa det. Men det är väl alldeles för farligt att klättra omkring på ett slutande tak. Vore kanske annorlunda om det var platt för känns inte som att det vore så farligt att gå runt på det då.

Planen nu blir att ta hjälp från Emilssons Plåt & Bygg ABs plåtslageri i Örebro och hoppas på det bästa. Och det bästa är att det blir snyggt men framförallt att det går fort och att det inte blir alltför dyrt. Har hört att de på Emilssons Plåt & Bygg AB ska ha ganska hyfsade priser men det kommer självklart fortfarande att kosta. Bara kanske inte riktigt så mycket som det skulle göra om skulle anlita något annat företag.

Vet inte om vi bara behöver tvätta taket eller om det behöver läggas om eller bytas pannor. Vet att det ibland kan vara så att pappen under takpannorna är sliten och har håll och kan behöva bytas. Och att det inte är något man kan se på håll. Tänker inte kolla upp det utan överlåter det till takläggarna från Emilssons Plåt & Bygg ABs plåtslageri att kolla upp det när de ändå är där uppe på taket och går omkring.