Har världens underbaraste familj som vet precis hur de ska kunna överraska mig på bästa sätt. Med en massagebehandling för ryggen. Och jag som alltid klagar över ryggont. Klagar lika mycket över att jag har ont i ryggen som jag klagar över att det är dyrt med massage. Men nu fick jag en timmes massage i överraskningspresent från dem. Så på onsdag ska jag till Annika B. Livskvalité för min första massagebehandling på länge. Ska bli så skönt.

Det bästa är att jag har varit på Annika B. Livskvalité innan och har fått tid hos samma massör nu som sist. Det blir så mycket lättare att slappna av, för då vet hon lite hur hårt hon kan ta på mig så att jag inte behöver ligga och spänna mig för att hon ska ta alldeles för hårt. Det ska ju kännas men det ska inte göra ont för då spänner jag mig och då gör det bara ännu mer ont.

Rekommenderar Annika B. Livskvalité om det är någon av er som aldrig har varit på massage tidigare. Eller om ni har varit på massage och vet att ni tycker om det men vill byta salong för att ni inte tyckte om den förra eller för att ni helt enkelt tycker om att variera er lite.